DANCS LOGO

Udeleženci letošnjega tabora bodo nastopili na dveh baletnih večerih v amfiteatru Avditorija Portorož

Udeleženke in udeleženci letošnjega Mednarodnega baletnega tabora DANCS-PIRAN bodo tradicionalno nastopili na dveh baletnih večerih DANCS-PIRAN.

Prvi večer bo na sporedu v amfiteatru Avditorija Portorož po zaključku prvega tedna tabora, in sicer  v soboto, 31. julija 2021 ob 21. uri. Na večeru bodo poleg udeležencev Osnovnega naprednega tečaja klasičnega baleta in Nadaljevalne & Profesionalne delavnice klasičnega baleta večer popestrili še profesionalni baletni plesalci. Nakup vstopnic za ogled večera lahko opravite na naslednji povezavi https://www.avditorij.si/si/program/ples/baletni-vecer-dancs-piran-z-gosti, na voljo pa bodo tudi na blagajni Avditorija Portorož na dan predstave.

Drugi, zaključni večer letošnjega Mednarodnega poletnega baletnega tabora Dancs-Piran bo na sporedu na njegov zadnji dan, v soboto 7. avgusta 2021, prav tako v amfiteatru Avditorija Portorož. Udeleženci bodo v programu večera predstavili rezultate 14-dnevnega dela s pedagofi Nino Noč, Tijuano Križman Hudernik, Leom Mujićem, Antobom Bogovim in Ano Pandur. Na programu bodo odlomki iz klasičnih baletov, razne variacije in pas de deuxi, baletne etude in sodobne koreografije. Nakup vstopnic za ogled večera lahko opravite na naslednji povezavi: https://www.avditorij.si/si/program/ples/zakljucni-baletni-vecer-dancs-piran-z-gosti, prav tako pa bodo na voljo pri blagajni Avditorija Portorož na dan predstave.

K ogledu večera ste prijazno vabljeni!