DANCS LOGO

PREDIZJAVA ZA UDELEŽENKE IN UDELEŽENCE MEDNARODNEGA POLETNEGA BALETNEGA KAMPA DANCS-PIRAN 2021

POMEMBNO!

Vsi prijavljeni na Mednarodni poletni baletni kamp Dancs-Piran 2021 so dolžni TIK PRED PRIHODOM NA DANCS-PIRAN 2021, in sicer ne prej kot v dva dni pred prihodom in ne kasneje kot en dan pred prihodom izpolniti in organizatorju poslati predizjavo, vezano na novi koronavirus SARS-CoV-2, ki se nahaja v nadaljevanju.

PREDIZJAVA ZA UDELEŽENKE IN UDELEŽENCE SEMINARJA DANCS-PIRAN 2021 VEZANA NA NOVI KORONAVIRUS SARS-CoV-2


Navodilo za izpolnjevanje predizjave vezane na novi koronavirus SARS-CoV-2:
MLADOLETNI UDELEŽENCI: V primeru, da je udeleženka/udeleženec Mednarodnega poletnega baletnega kampa Dancs-Piran 2021 mladoletna oseba, mora predizjavo obvezno izpolniti starš oziroma zakoniti skrbnik. V primeru, da bo izjavo izpolnil mladoletni udeleženec seminarja Dancs-Piran 2021 sam, se bo ta štela za neveljavno.
POLNOLETNI UDELEŽENCI: V primeru, da je udeleženka/udeleženec Mednarodnega poletnega baletnega kampa Dancs-Piran 2021 polnoletna oseba (18+), lahko predizjavo izpolni sam-a, lahko pa jo izpolnijo tudi njen/njegov starš ali zakoniti skrbnik.
Za navedbo resničnih podatkov je oseba, ki izpolnjuje predizjavo moralno in kazensko odgovorna.

 
PREDIZJAVA:

Vpišite vaš ime in priimek
Vpišite vaš elektronski naslov
Vpišite vašo telefonsko številko (opcionalno)

IZJAVA O ZDRAVJU:IZJAVA O MOREBITNEM STIKU Z OSEBO, KI JE OKUŽENA Z SARS-CoV-2:

Pri predhodnem vprašanju ste označili, da je bil-a na Mednarodni baletni poletni kamp Dancs-Piran 2021 prijavljena udeleženka/prijavljeni udeleženec v zadnjih 14-dneh v stiku z okuženo osebo oziroma ta sum obstaja.

Zato ste ob prihodu na Dancs-Piran 2021 brez ozira na to, katero potrdilo boste organizatorju predložili, zaradi zagotavljanja popolne varnosti udeleženk in udeležencev, dolžni predložiti tudi negativni PCR test, ki ni starejši od 48 ur.


 
VPRAŠANJA, VEZANA NA MOREBITNO POTOVANJE V DRŽAVE IZ ORANŽNEGA, RDEČEGA IN TEMNO RDEČEGA SEZNAMA
Seznam držav, ki jih je Vlada Republika Slovenije vezano na SARS-CoV-2 uvrstila na ORANŽNI, RDEČI IN TEMNO RDEČI SEZNAM DRŽAV je dostopen na naslednji povezavi: https://www.gov.si/novice/2021-06-18-uvajamo-zeleni-in-oranzni-seznam-drzav/

V kolikor je bila udeležencu Dancs-Piran 2021 ob vrnitvi iz zgoraj navedenih držav odrejena osamitev – karantena, je organizatorju Dancs-Piran 2021 ob prihodu v Piran dolžan predložiti potrdilo o prenehanju osamitve.


IZJAVA O MOREBITNI OSAMITVI:


IZJAVA O PREDLOŽITVI POTRDILA:reCAPTCHA is required.