PREDIZJAVA VEZANA NA EPIDEMIJO KORONAVIRUSA

Vsi prijavljeni na Mednarodni poletni baletni seminar Dancs-Piran 2020 so dolžni pred prihodom na seminar, najkasneje do srede, 15. julija 2020 izpolniti in organizatorju poslati predizjavo, vezano na epidemijo novega koronavirusa, ki se nahaja v nadaljevanju.

PREDIZJAVA ZA UDELEŽENKE IN UDELEŽENCE SEMINARJA DANCS-PIRAN 2020 VEZANA NA EPIDEMIJO KORONAVIRUSA


Navodilo za izpolnjevanje predizjave vezane na epidemijo novega koronavirusa:
MLADOLETNI UDELEŽENCI: V primeru, da je udeleženka/udeleženec Mednarodnega baletnega poletnega seminarja Dancs-Piran 2020 mladoletna oseba, mora predizjavo obvezno izpolniti starš oziroma zakoniti skrbnik. V primeru, da bo izjavo izpolnil mladoletni udeleženec seminarja Dancs-Piran 2020 sam, se bo ta štela za neveljavno.
POLNOLETNI UDELEŽENCI: V primeru, da je udeleženka/udeleženec Mednarodnega baletnega poletnega seminarja Dancs-Piran 2020 polnoletna oseba (18+), lahko predizjavo izpolni sam-a, lahko pa jo izpolnijo tudi njen/njegov starš ali zakoniti skrbnik.
Za navedbo resničnih podatkov je oseba, ki izpolnjuje predizjavo moralno in kazensko odgovorna.

 
PREDIZJAVA:

Vpišite vaš ime in priimek
Vpišite vaš elektronski naslov
Vpišite vašo telefonsko številko (opcionalno)

Vnesite točen datum od-do, ko je udeleženka/udeleženec preboleval-a Covid-19

 

Pri predhodnem vprašanju ste označili, da je bil-a na Mednarodni baletni poletni seminar Dancs-Piran 2020 prijavljeni udeleženka/udeleženec v zadnjih 14-dneh v stiku z okuženo osebo oziroma ta sum obstaja.

Verjamemo, da zavrnitev prihoda na seminar sprejemate s popolnim razumevanjem.

V kratkem vas bomo kontaktirali, da skupaj poiščemo za obe strani najugodnejšo rešitev.

Hvala za razumevanje!

NAPROŠAMO VAS, DA PREDIZJAVO VSEENO POŠLJETE ORGANIZATORJU, DA VAS BOMO LAHKO KONTAKTIRALI.

Organizator Dancs-Piran 2020

Seznam držav, ki jih je Vlada Republika Slovenije vezano na SARS-CoV-2 uvrstila na RUMENI SEZNAM DRŽAV je dostopen na naslednji povezavi: https://www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2/prehajanje-meja/
Test ne sme biti starejši od 36 ur. Opravljanje testa za državljane Slovenije ni obvezno, je pa s strani organizatorja Dancs-Piran 2020 zaradi preprečevanja možnosti okužb z SARS-CoV-2 med udeležence seminarja močno zaželjeno. Za tuje državljane je zdravniški test na okužbo z SARS-CoV-2 obvezen!

Seznam držav, ki jih je Vlada Republika Slovenije uvrstila na seznam držav s poslabšano epidemiološko sliko (Rdeči seznam) je dostopen na naslednji povezavi: https://www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2/prehajanje-meja/

Pri predhodnem vprašanju ste označili, da se je na Mednarodni baletni poletni seminar Dancs-Piran 2020 prijavljeni udeleženka/udeleženec nahajal v eni od držav s seznama držav, ki jih je Vlada Republika Slovenije uvrstila na seznam držav s poslabšano epidemiološko sliko (Rdeči seznam), zaradi česar smo skladno z navodili NIJZ dolžni zavrniti vaš prihod oziroma prihod prijavljene-ga udeleženke/udeleženca na letošnji seminar, saj smo organizatorji do potankosti dolžni ščititi zdravje ostalih udeležencev.

Verjamemo, da zavrnitev prihoda na seminar sprejemate s popolnim razumevanjem.

V kratkem vas bomo kontaktirali, da skupaj poiščemo za obe strani najugodnejšo rešitev.

Hvala za razumevanje!

NAPROŠAMO VAS, DA PREDIZJAVO VSEENO POŠLJETE ORGANIZATORJU, DA VAS BOMO LAHKO KONTAKTIRALI.

Organizator Dancs-Piran 2020reCAPTCHA is required.