DANCS LOGO

OPIS IN CENIK NASTANITVE IN/ALI PREHRANE V DANCS CENTRU

26. julij 2021 - 7. avgust 2021

Opis namestitve in prehrane v Dancs centru

Mednarodni poletni baletni tabor Dancs-Piran 2021 ponuja udeležencem po ugodnih cenah namestitev in/ali prehrano v Dancs centru, v katerem se odvija celotni seminar. Udeleženci lahko izbirajo med različnimi opcijami, ki so navedene v nadaljevanju.

NASTANITEV

Do namestitve in prehrane v Dancs centru so upravičeni izključno udeleženci Mednarodnega poletnega baletnega taborja Dancs-Piran 2021. 

Dancs center nudi namestitev izključno v skupinskih spalnicah, število namestitvenih kapacitet pa je omejeno. Predvidoma dve spalnici, vsaka po 20 postelj s pripadajočimi omarami za hrambo osebnih stvari sta namenjeni dekletom, ena spalnica z 18 posteljami s pripadajočimi omarami za hrambo osebnih stvari pa je predvidoma namenjena moškim. Vse spalnice imajo teraso ter so klimatizirane.

PREHRANA

Udeleženci Mednarodnega poletnega baletnega taborja Dancs-Piran 2021 se lahko prijavijo na prehrano v Dancs centru brez ozira na to ali v njem bivajo ali ne. 

Dancs center ima šolsko kuhinjo s samopostrežno restavracijo, ki dnevno pripravlja tri obroke, zajtrk, kosilo in večerjo. Poleg vsevsebujoče prehrane udeleženci lahko izbirajo tudi med vegetarijansko, vegansko, brezglutensko, brezlaktozno in drugimi vrstami prehrane. Jedilnik je raznoličen, hrana pa po izkušnjah iz preteklih let zelo dobra.

Cenik namestitve in prehrane v Dancs centru

NAMESTITEV IN PREHRANA
NASTANITEV + POLNI PENZION

Cena za eno nočitev s polnim penzionom

26,00 EUR

Nastanitev in polni penzion vključuje nočitve za čas udeležbe na Mednarodnem poletnem baletnem taborju Dancs-Piran v eni od spalnic s skupnimi ležišči v Dancs centru ter tri obroke: zajtrk, kosilo in večerjo.

NAMESTITEV
NASTANITEV BREZ PREHRANE

Cena za eno nočitev brez prehrane

15,00 EUR

Nastanitev vključuje le nočitve za čas udeležbe na Mednarodnem poletnem baletnem taborju Dancs-Piran v eni od spalnic s skupnimi ležišči v Dancs centru. Ta ponudba ne vključuje prehrane.

JEDILNI PRIBOR
PREHRANA - POLNI PENZION

Cena za en polni penzion brez nočitve

21,00 EUR

Prehrana – polni penzion – vključuje le prehrano brez nočitev za čas udeležbe na Mednarodnem poletnem baletnem taborju Dancs-Piran. V ceno so vključeni trije obroki: zajtrk, kosilo in večerja. 

HRANA IN PIJAČA
ZAJTRK, KOSILO ALI VEČERJA

Posamezni obroki

zajtrk / kosilo / večerja

Zajtrk: 5,00 EUR

Kosilo: 8,00 EUR

Večerja: 8,00 EUR

Dancs center udeležencem za čas udeležbe na Mednarodnem poletnem baletnem taborju Dancs-Piran ponuja  naročilo na posamezne obroke, pri čemer lahko izberete posamezni obroko ali kombinacijo dveh.

Naslov:

Dancs-Piran, c/o DBUS

Župančičeva 1, 1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon:

+386 (0)40 465 160

Elektronski naslov:

info@dancs-piran.com

Potrebujete dodatne informacije?

POSVETUJTE SE Z NAMI

Copyright © 2021 Dancs-Piran

Vse pravice pridržane

Obvestilo vezano na udeležbo v Osnovnem naprednem tečaju klasičnega baleta

Zainteresirane baletne plesalke in plesalce, ki se nameravajo udeležiti delavnic v okviru Osnovnega naprednega tečaja klasičnega baleta obveščamo, da v prvem tednu Mednarodnega poletnega baletnega kampa Dancs-Piran 2021 zaradi popolnjenosti kapacitet prijave na nočitve v Dancs centru niso več mogoče. Tako so v prvem tednu kampa mogoče le prijave na seminar ter prehrano, v drugem tednu kampa pa je na voljo še nekaj nočitvenih kapacitet.

Hvala za razumevanje