Mednarodni poletni baletní tabor

DANCS-PIRAN 2024

29. julij 2024 - 10. avgust 2024

Mednarodni poletni tabor Dancs-Piran 2024

29. julij 2024 - 10. avgust 2024

CENE NOČITEV IN PREHRANE V DANCS CENTRU 2024

Opis namestitve in prehrane v Dancs centru

Mednarodni poletni baletni tabor Dancs-Piran 2024 ponuja udeležencem po ugodnih cenah namestitev in/ali prehrano v Dancs centru, v katerem se odvija celotni seminar. Udeleženci lahko izbirajo med različnimi opcijami, ki so navedene v nadaljevanju.

NASTANITEV

Do namestitve in prehrane v Dancs centru so upravičeni izključno udeleženci Mednarodnega poletnega baletnega taborja Dancs-Piran 2024*. 

Dancs center nudi namestitev izključno v skupinskih spalnicah, število namestitvenih kapacitet pa je omejeno. Predvidoma dve spalnici, vsaka po 20 postelj s pripadajočimi omarami za hrambo osebnih stvari, sta namenjeni dekletom, ena spalnica z 18 posteljami in pripadajočimi omarami za hrambo osebnih stvari pa je predvidoma namenjena moškim. Vse spalnice imajo teraso ter so klimatizirane.

PREHRANA

Udeleženci Mednarodnega poletnega baletnega taborja Dancs-Piran 2024 se lahko prijavijo na prehrano v Dancs centru brez ozira na to ali v njem bivajo ali ne. 

Dancs center ima šolsko kuhinjo s samopostrežno restavracijo, ki dnevno pripravlja tri obroke, zajtrk, kosilo in večerjo. Poleg vsevsebujoče prehrane udeleženci lahko izbirajo tudi med vegetarijansko, vegansko, brezglutensko, brezlaktozno in drugimi vrstami prehrane. Jedilnik je raznoličen, hrana pa po izkušnjah iz preteklih let zelo dobra.

* Ob prijavi opcionalnega obiskovanja posameznih delavniv v Osnovnem naprednem tečaju klasičnega baleta prijava na nočitve (bivanje) v Dancs centru ni mogoča. Bivanje udeleženki/udeležencu v Dancs centru lahko omogočimo le v primeru, da bomo po zaključku roka za prijave na Mednarodni poletni baletni tabor Dancs-Piran 2024 razpolagali s prostimi bivalnimi kapacitetami. Zato lahko udeleženko/udeleženca, ki se prijavlja na opcionalno obiskovanje posameznih delavnic uvrstimo na čakalno listo, kar označite v prijavnici. 

Cenik namestitve in prehrane v Dancs centru

NASTANITEV + POLNI PENZION

Cena za eno nočitev s polnim penzionom

34,50 EUR

Nastanitev in polni penzion vključuje nočitve za čas udeležbe na Mednarodnem poletnem baletnem taboru Dancs-Piran v eni od spalnic s skupnimi ležišči v Dancs centru ter tri obroke: zajtrk, kosilo in večerjo.

NASTANITEV BREZ PREHRANE

Cena za eno nočitev brez prehrane

20,70 EUR

Nastanitev vključuje le nočitve za čas udeležbe na Mednarodnem poletnem baletnem taboru Dancs-Piran v eni od spalnic s skupnimi ležišči v Dancs centru. Ta možnost ne vključuje prehrane.

PREHRANA - POLNI PENZION

Cena za en polni penzion brez nočitve

17,00 EUR

Prehrana – polni penzion – vključuje le prehrano brez nočitev za čas udeležbe na Mednarodnem poletnem baletnem taboru Dancs-Piran. V ceno so vključeni trije obroki: zajtrk, kosilo in večerja. 

ZAJTRK, KOSILO ALI VEČERJA

Posamezni obroki

zajtrk / kosilo / večerja

Zajtrk: 3,00 EUR

Kosilo: 8,00 EUR

Večerja: 6,00 EUR

Dancs center udeležencem za čas udeležbe na Mednarodnem poletnem baletnem taboru Dancs-Piran ponuja  naročilo na posamezne obroke, pri čemer lahko izberete posamezni obroko ali kombinacijo dveh.