DANCS LOGO

Anton Bogov bo na Dancs-Piranu zamenjal napovedanega pedagoga Renata Zanello

Anton Bogov, prvak slovenskega baleta in Baleta Slovenskega narodnega gledališča Maribor, bo na Mednarodnem poletnem kampu Dancs-Piran 2021   zamenjal pedagoga Renata Zanello.

Renato Zanella, sicer umetniški vodja baleta SNG Opera in balet Ljubljana, je moral zaradi gostovanja baletnega ansambla v Španiji v začetku avgusta 2021, odpovedati sodelovanje na letošnjem Dancs-Piranu. Po besedah Zanelle je do dogovora za gostovanje prišlo šele po tistem, ko je potrdil svoje sodelovanje na Dancs-Piranu 2021,  gostovanje pa je velika priložnost za ljubljanski balet.

Organizator Dancs-Pirana je za Zanello našel prestižno zamenjavo, izjemnega plesalca in pedagoga mednarodnega slovesa, prvaka Baleta SNG Maribor, Antona Bogova. Anton Bogov bo skupaj z Leom Mujićem poučeval v Nadaljevalni & Profesionalni delavnici klasičnega baleta, z veseljem pa bo prevzel tudi kakšen baletni trening v Osnovnem naprednem tečaju klasičnega baleta. Od Antona Bogova, ki ne slovi le kot izjemen baletni umetnik ampak je tudi vrhunski poznavalec klasične baletne tehnike in pas de deuxa, si udeleženci letošnjega Dancs-Pirana zagotovo lahko veliko obetajo.

Naslov:

Dancs-Piran, c/o DBUS

Župančičeva 1, 1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon:

+386 (0)40 465 160

Elektronski naslov:

info@dancs-piran.com

Potrebujete dodatne informacije?

POSVETUJTE SE Z NAMI

Copyright © 2021 Dancs-Piran

Vse pravice pridržane